Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Peter Herc
Používateľský profil
Ing. Peter Herc
Typ účastníka:
Aktívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Slovenská Poľnohospodárska Univerzita
Adresa:
Tr. A. Hlinku 2,
949 76, Nitra
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Hodnotenie technologických parametrov a oxidácie králičieho mäsa počas skladovania po pridaní Macy (Lepdium meyenii) do kŕmnej dávky
Zverejnené
zobraziť
Hodnotenie technologických parametrov a oxidácie králičieho mäsa počas skladovania po pridaní Macy (Lepdium meyenii) do kŕmnej dávky
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Hodnotenie technologických parametrov a oxidácie králičieho mäsa počas skladovania po pridaní Macy (Lepdium meyenii) do kŕmnej dávky
Biotechnológie a potravinárske technológie
2021
100%
Hodnotenie príspevku