Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Jana Šmitalová PhD.
Používateľský profil
Ing. Jana Šmitalová PhD.
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU v Nitre/ Výskumné centrum AgroBioTech, SPU v Nitre
Adresa:
Trieda A. Hlinku 2,,
949 76, Nitra
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Aplikácia mrkvy obyčajnej (Daucus carota L.) a repy obyčajnej cviklovej (Beta vulgaris var. conditiva L.) v nízkotlakovej extrúznej technológii
Zverejnené
zobraziť
Guarová guma a jej vplyv na kvalitu pekárskych výrobkov počas mraziarenského skladovania
Zverejnené
zobraziť
Vplyv prídavku múky z láskavca (Amaranthus L.) na retenčnú schopnosť cesta a na technologickú kvalitu pekárskych výrobkov
Zverejnené
zobraziť
Možnosti využitia arabskej gumy pri výrobe pečiva
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Aplikácia mrkvy obyčajnej (Daucus carota L.) a repy obyčajnej cviklovej (Beta vulgaris var. conditiva L.) v nízkotlakovej extrúznej technológii
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
89%
Hodnotenie príspevku
Možnosti využitia arabskej gumy pri výrobe pečiva
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
92%
Hodnotenie príspevku
Vplyv prídavku múky z láskavca (Amaranthus L.) na retenčnú schopnosť cesta a na technologickú kvalitu pekárskych výrobkov
Biotechnológie a potravinárske technológie
2015
87%
Hodnotenie príspevku
Guarová guma a jej vplyv na kvalitu pekárskych výrobkov počas mraziarenského skladovania
Biotechnológie a potravinárske technológie
2014
70%
Hodnotenie príspevku