Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Mrs. Malgorzata Ziarno
Používateľský profil
Mrs. Malgorzata Ziarno
Typ účastníka:
Aktívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
WARSAW UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES
Adresa:
Institute of Food Sciences,
02-776, Warsaw
Poľsko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
The use of lactic acid fermentation and propionic acid fermentation to obtain fermented milk and bean drinks
Zverejnené
zobraziť
The use of lactic acid fermentation and propionic acid fermentation to obtain fermented milk and bean drinks
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
The use of lactic acid fermentation and propionic acid fermentation to obtain fermented milk and bean drinks
Biotechnológie a potravinárske technológie
2021
100%
Hodnotenie príspevku