Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Petra Šipošová
Používateľský profil
Ing. Petra Šipošová
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
Adresa:
Radlinského 9,
812 37, Bratislava
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Analýza rastu vybraných mikroorganizmov s ohľadom na podmienky počas výroby syrov
Zverejnené
zobraziť
Vplyv soli na žiaducu a nežiaducu mikrobiotu pri výrobe syrov zo surového mlieka
Zverejnené
zobraziť
Analýza rastu vybraných mikroorganizmov s ohľadom na podmienky počas výroby syrov
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Analýza rastu vybraných mikroorganizmov s ohľadom na podmienky počas výroby syrov
Biotechnológie a potravinárske technológie
2020
100%
Hodnotenie príspevku
Vplyv soli na žiaducu a nežiaducu mikrobiotu pri výrobe syrov zo surového mlieka
Otvorená sekcia pre študentov
2017
97%
Hodnotenie príspevku