Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
M.Sc. Justyna Płoska
Používateľský profil
M.Sc. Justyna Płoska
Typ účastníka:
Aktívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Adresa:
Nowoursynowska 166,
02-787, Warszawa
Poľsko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Characterization of chemical and mechanical properties of bacterial cellulose produced by Gluconacetobacter hansenii in waste media
Zverejnené
zobraziť
Effect of lactic acid supplementation on bacterial cellulose biosynthesis in acid whey medium
Zverejnené
zobraziť
Chemical and physicochemical mutagenization as a factor determinating the phenotype changes of selected biochemical features of Komagataeibacter xylinus bacteria
Zverejnené
zobraziť
Effect of bacterial cellulose impregnated with plant extracts and essential oils on the growth of Cronobacter bacteria
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Characterization of chemical and mechanical properties of bacterial cellulose produced by Gluconacetobacter hansenii in waste media
Biotechnológia
2023
88%
Hodnotenie príspevku
Effect of lactic acid supplementation on bacterial cellulose biosynthesis in acid whey medium
Mikrobiológia
2022
87%
Hodnotenie príspevku
Effect of bacterial cellulose impregnated with plant extracts and essential oils on the growth of Cronobacter bacteria
Biotechnológie a potravinárske technológie
2021
99%
Hodnotenie príspevku
Chemical and physicochemical mutagenization as a factor determinating the phenotype changes of selected biochemical features of Komagataeibacter xylinus bacteria
Biotechnológie a potravinárske technológie
2020
100%
Hodnotenie príspevku