Skip to main content
About us
Gallery
Projects
Kreatívna veda
Interactive Conference of Young Scientists
Nájdi v sebe vedca
Folklór magazine
Conference fee
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Sign in
Sign up
en
sk
Sign in
Sign up
en
sk
Menu
About us
Gallery
Projects
Kreatívna veda
Interactive Conference of Young Scientists
Nájdi v sebe vedca
Folklór magazine
Conference fee
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Ing. Tatiana Mančušková PhD.
User profile
Ing. Tatiana Mančušková PhD.
User type:
Passive
Contact (workplace):
Full name of the Institute/Organisation:
Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU BA
Address:
Radlinského 9,
81237, Bratislava 1
Slovakia
Interests:
Abstracts
Title
State
Article
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Published
view
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Published
view
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Published
view
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Published
view
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Published
view
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Published
view
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Published
view
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Published
view
Articles
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Biotechnológie a potravinárske technológie
2017
98%
Article rating
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
100%
Article rating
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Biotechnológie a potravinárske technológie
2015
98%
Article rating
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Biotechnológie a potravinárske technológie
2014
98%
Article rating