Antioxidačné vlastnosti kvercetínu a niektorých rastlinných extraktov

Antioxidačné vlastnosti kvercetínu a niektorých rastlinných extraktov

Celkové hodnotenie

Vedecká práca
93%
Prevedenie (dizajn)
87%
Diskusná interakcia
PoužívateľVedecká prácaDizajnDiskusná interakcia
Štefan Lukáč80%80%-
doc. MVDr. Valenčáková Alexandra PhD.100%100%-
MVDr. Zuzana Šteffeková PhD.100%80%-

Diskusia

Dobrý deň! Chcela by som sa opýtať, že ako ste získali extrakt z červeného hrozna? Ďakujem.

Dobry den! Chcel by som sa opytat, ci ste neuvazovali sledovat ucinok polyfenolov aj na ine radikaly a aky je ciel vasej prace, vytvorenie ucinneho pripravku s antioxidacnymi vlastnostami? dakujem

Pekná práca, Aďka:)! Chcela by som sa opýtať, aké potraviny sú zdrojom kvercetínu?

Pekná práca, Aďka:)! Chcela by som sa opýtať, aké potraviny sú zdrojom kvercetínu?

Dobrý večer. Rada by som sa opýtala, akým typom extrakcie ste pripravovali Vaše vzorky a podľa čoho ste vyberali cieľové rastliny. Ďakujem