Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Cereálne zmesi na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu
Cereálne zmesi na prípravu chleba
so zníženým obsahom akrylamidu
Autor:
Renáta Belková
Sekcia:
Otvorená sekcia pre študentov
Rok:
2010
Celkové hodnotenie
Vedecká práca
90%
Prevedenie (dizajn)
90%
Diskusná interakcia
90%
Hodnotenie príspevku
Používateľ
Vedecká práca
Dizajn
Diskusná interakcia
Martin Benej
80%
80%
80%
RNDr. Beáta Baranová PhD.
100%
100%
100%
Abstrakt
Prezentácia
8_2010_a.doc
https://www.preveda.sk/sites/default/files/articles/presentation/8_2010_p.pdf
Diskusia