Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Výskyt akrylamidu v potravinách a možnosti jeho eliminácie
Výskyt akrylamidu v potravinách
a možnosti jeho eliminácie
Autor:
Kristína Kukurová
Sekcia:
Biotechnológie a potravinárske technológie
Rok:
2010
Celkové hodnotenie
Vedecká práca
Prevedenie (dizajn)
Diskusná interakcia
Hodnotenie príspevku
Používateľ
Vedecká práca
Dizajn
Diskusná interakcia
Príspevok ešte nebol hodnotený
Abstrakt
Prezentácia
109_2010_a.doc
https://www.preveda.sk/sites/default/files/articles/presentation/109_2010_p.pdf
Diskusia