Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Michal Magala
Používateľský profil
Michal Magala
Typ účastníka:
Pasívny
Príspevky
Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov
Otvorená sekcia pre študentov
2010
-
Hodnotenie príspevku
Využitie termickej analýzy DTA pri sledovaní starnutia pekárenských výrobkov
Biotechnológie a potravinárske technológie
2011
-
Hodnotenie príspevku