Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Michal Porubiak
Používateľský profil
Ing. Michal Porubiak
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
STU - FCHPT - Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia - Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
Adresa:
Radlinského 9,
81237, Bratislava
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Monitorovanie fermentačného procesu výroby ríbezľového vína z čiernych ríbezlí pomocou multienzymových amperometrických biosenzorov
Zverejnené
zobraziť
Alkoholové multienzymové amperometrické biosenzory a ich využitie na monitorovanie kvasného procesu výroby medoviny
Zverejnené
zobraziť
Alkoholové multienzymové amperometrické biosenzory a ich využitie na monitorovanie kvasného procesu výroby medoviny
Zverejnené
zobraziť
Monitorovanie fermentačného procesu výroby ríbezľového vína z čiernych ríbezlí pomocou multienzymových amperometrických biosenzorov
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Monitorovanie fermentačného procesu výroby ríbezľového vína z čiernych ríbezlí pomocou multienzymových amperometrických biosenzorov
Využitie inštrumentálnych metód v analýze biologicky významných látok
2015
94%
Hodnotenie príspevku
Alkoholové multienzymové amperometrické biosenzory a ich využitie na monitorovanie kvasného procesu výroby medoviny
Využitie inštrumentálnych metód v analýze biologicky významných látok
2014
96%
Hodnotenie príspevku