Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
MVDr. Anna Reitznerová
Používateľský profil
MVDr. Anna Reitznerová
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Katedra hygieny a technológie potravín, Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Adresa:
Komenského 73,
041 81, Košice
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku
Zverejnené
Príspevky
Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku
Biotechnológie a potravinárske technológie
2017
98%
Hodnotenie príspevku