Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Využitie vedľajších produktov ovocia na pekárenské výrobky
Využitie vedľajších produktov ovocia
na pekárenské výrobky
Autor:
Michaela Jurasová
Sekcia:
Otvorená sekcia pre študentov
Rok:
2010
Celkové hodnotenie
Vedecká práca
40%
Prevedenie (dizajn)
60%
Diskusná interakcia
Hodnotenie príspevku
Používateľ
Vedecká práca
Dizajn
Diskusná interakcia
Mgr. Dušana Schlosserová
40%
60%
-
Abstrakt
Prezentácia
84_2010_a.doc
https://www.preveda.sk/sites/default/files/articles/presentation/84_2010_p.pdf
Diskusia