Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Eva Mešková
Používateľský profil
Ing. Eva Mešková
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Výskumný ústav potravinársky
Adresa:
Priemyselná 4,
82475, Bratislava
Slovensko
Záujmy:
Príspevky
Znižovanie obsahu akrylamidu v sušienkach aplikáciou enzýmu asparaginázy
Biotechnológie a potravinárske technológie
2012
86%
Hodnotenie príspevku