Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Blanka Tobolková PhD.
Používateľský profil
Ing. Blanka Tobolková PhD.
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav potravinársky
Adresa:
Priemyselná 4,
824 75, Bratislava
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Studium antioxidačních vlastností sterilovaných dětských výživ
Zverejnené
Príspevky
Studium antioxidačních vlastností sterilovaných dětských výživ
Biotechnológie a potravinárske technológie
2014
90%
Hodnotenie príspevku
Vliv skladování na antioxidační a radikál-zhášející vlastnosti pomerančových a ananasových šťáv
Biotechnológie a potravinárske technológie
2013
98%
Hodnotenie príspevku
Vliv přídavku anthokyanů na vybrané parametry modelových pekárenských výrobků
Biotechnológie a potravinárske technológie
2012
88%
Hodnotenie príspevku
Problémy spojené s vyjádřením antioxidační aktivity potravin
Využitie inštrumentálnych metód v analýze biologicky významných látok
2011
-
Hodnotenie príspevku
Hodnocení kvality konvenčních vín a biovín pomocí moderních fyzikálně-chemických postupů
Biotechnológie a potravinárske technológie
2010
-
Hodnotenie príspevku