Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Mgr. Martin Šafranek
Používateľský profil
Mgr. Martin Šafranek
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Adresa:
Komárňanská 69,
93201, Veľký Meder
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Návrh konštruktov pre analýzu sekretómu v Candide utilis
Zverejnené
zobraziť
Studium expresie u Candida utilis
Zverejnené
zobraziť
Produkcia ľahkého reťazca ľudskej enterokinázy v maloobjemovom fermentore
Zverejnené
zobraziť
Expresia ľudskej enterokinázy a jej mutovaných foriem v produkčnom systéme Pichia pastoris
Zverejnené
zobraziť
Expresia a purifikácia ľudského rekombinantného pretrombínu-1 s afinitným His-tagom využitím expresného systému Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Expresia ľudskej enterokinázy a jej mutovaných foriem v produkčnom systéme Pichia pastoris
Zverejnené
zobraziť
Expresia a purifikácia ľudského rekombinantného pretrombínu-1 s afinitným His-tagom využitím expresného systému Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Produkcia ľahkého reťazca ľudskej enterokinázy v maloobjemovom fermentore
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Expresia ľudskej enterokinázy a jej mutovaných foriem v produkčnom systéme Pichia pastoris
Biotechnológie a potravinárske technológie
2017
100%
Hodnotenie príspevku
Produkcia ľahkého reťazca ľudskej enterokinázy v maloobjemovom fermentore
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
96%
Hodnotenie príspevku
Expresia a purifikácia ľudského rekombinantného pretrombínu-1 s afinitným His-tagom využitím expresného systému Escherichia coli
Otvorená sekcia pre študentov
2014
100%
Hodnotenie príspevku