Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Kvetoslava Kačmárová
Používateľský profil
Ing. Kvetoslava Kačmárová
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Katedra biochémie a biotechnológie, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Adresa:
Tr. A. Hlinku 2,
949 76, Nitra
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Fermentation properties of lactobacilli starter culture in rye-wheat sourdough
Zverejnené
zobraziť
Proteolytická aktivita Lactobacillus plantarum CCM 3627
Zverejnené
zobraziť
Fermentation properties of lactobacilli starter culture in rye-wheat sourdough
Zverejnené
zobraziť
Proteolytická aktivita Lactobacillus plantarum CCM 3627
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Fermentation properties of lactobacilli starter culture in rye-wheat sourdough
Biotechnológie a potravinárske technológie
2017
99%
Hodnotenie príspevku
Proteolytická aktivita Lactobacillus plantarum CCM 3627
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
99%
Hodnotenie príspevku