Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Tatiana Mančušková PhD.
Používateľský profil
Ing. Tatiana Mančušková PhD.
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU BA
Adresa:
Radlinského 9,
81237, Bratislava 1
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Zverejnené
zobraziť
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Zverejnené
zobraziť
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Zverejnené
zobraziť
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Zverejnené
zobraziť
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Biotechnológie a potravinárske technológie
2017
98%
Hodnotenie príspevku
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
100%
Hodnotenie príspevku
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Biotechnológie a potravinárske technológie
2015
98%
Hodnotenie príspevku
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Biotechnológie a potravinárske technológie
2014
98%
Hodnotenie príspevku