Vplyv hnojenia, odrody a ročníka na úrodu zrna jačmeňa siateho ozimného

Vplyv hnojenia, odrody a ročníka na úrodu zrna jačmeňa siateho ozimného

Celkové hodnotenie

Vedecká práca
60%
Prevedenie (dizajn)
80%
Diskusná interakcia
60%
PoužívateľVedecká prácaDizajnDiskusná interakcia
Ing. Jan Tkac DrSc.60%100%60%
RNDr. Lenka Ihnátová PhD.60%60%60%
Prezentácia nie je dostupná

Diskusia

Prispevok vyzera skor ako prezentacia jednej konkretnej znacky piva (na kazdej strane), ako odborna prezentacia. Zaujimalo by ma aky je Vas prispevok v ziskavani vysledkov? V akom casovom horizonte prebiehal experiment?

Ta prezentácia bola cielená, keďže v práci sú hodnotené technologické ukazovatele kvality, z toho dôvodu je tam aj to pivo. Moja bakalárska práca bola riešená s firmou Haineken.

Rozumiem preco je tam to pivo, viem si vsak predstavit, ze by rovnaky ucel splnilo pivo v pohari a nie vo flasi s logom konkretnej firmy. Podakovat firme sa da priamo v texte podakovania.