Využitie Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri identifikácii kyslomliečnych baktérií v bryndzi.

Využitie Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri identifikácii kyslomliečnych baktérií v bryndzi.

Celkové hodnotenie

Vedecká práca
100%
Prevedenie (dizajn)
90%
Diskusná interakcia
60%
PoužívateľVedecká prácaDizajnDiskusná interakcia
Tomáš Havran100%80%60%
Ing. Alžbeta Medveďová PhD.100%100%-
Prezentácia nie je dostupná

Diskusia

Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať, či je známe, či má pomer zastúpenia jednotlivo detekovaných druhov kyslomliečnych baktérií význam z hľadiska zdraviu prospešného účinku bryndze? Je... známe, ktoré z týchto baktérií sú najviac prospešné? Ďakujem za Vašu odpoveď.

Dobrý deň, keďže je známe, že rozličné druhy kyslomliečnych baktérií majú rôzne vlastnosti chceli by sme ďalej riešiť aj túto problematiku. Je predpoklad, že by pomer ich zastúpenia mohol mať vplyv na dietetické účinky bryndze.