Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Alžbeta Medveďová PhD.
Používateľský profil
Ing. Alžbeta Medveďová PhD.
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Adresa:
Radlinského 9,
81237, Bratislava
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Nové prístupy v tradičnej výrobe syrov zo surového mlieka
Zverejnené
zobraziť
Prevalencia baktérií rezistentných voči antibiotikám v kanalizačnom biofilme
Zverejnené
zobraziť
Vplyv teploty na dynamiku prežívania bakteriálnych izolátov druhu Escherichia coli a Staphylococcus aureus
Zverejnené
zobraziť
Antimikrobiálny efekt baktérií mliečneho kysnutia na rast Staphylococcus aureus a Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Prieskum variácie rastovej dynamiky izolátov Escherichia coli
Zverejnené
zobraziť
Vplyv soli na žiaducu a nežiaducu mikrobiotu pri výrobe syrov zo surového mlieka
Zverejnené
zobraziť
Analýza rastu vybraných mikroorganizmov s ohľadom na podmienky počas výroby syrov
Zverejnené
zobraziť
Viability of Lactobacillus acidophilus NCFM Howaru Dophilus during its storage at refrigeration temperatures
Zverejnené
zobraziť