Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Jadža Lejková
Používateľský profil
Ing. Jadža Lejková
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Výskumný ústav potravinársky
Adresa:
Priemyselná 4,
824 75, Bratislava
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Identifikácia baktérií rodu Lactobacillus a Lactococcus v sudovanom ovčom syre multiplexnou PCR
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Identifikácia baktérií rodu Lactobacillus a Lactococcus v sudovanom ovčom syre multiplexnou PCR
Biotechnológie a potravinárske technológie
2014
94%
Hodnotenie príspevku
Využitie Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri identifikácii kyslomliečnych baktérií v bryndzi.
Biotechnológie a potravinárske technológie
2013
83%
Hodnotenie príspevku