Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Využitie proteomiky pri analýze pšeničných proteínov
Využitie proteomiky pri
analýze pšeničných proteínov
Autor:
Mgr. Soňa Fekecsová
Sekcia:
Biotechnológie a potravinárske technológie
Rok:
2012
Celkové hodnotenie
Vedecká práca
83%
Prevedenie (dizajn)
83%
Diskusná interakcia
80%
Hodnotenie príspevku
Používateľ
Vedecká práca
Dizajn
Diskusná interakcia
RNDr. Beáta Pramuková
40%
20%
-
Ing. Monika Kečkešová
80%
80%
-
Martin Jopčík
100%
100%
-
RNDr. Csaba Bognár
100%
100%
100%
Mgr. Zuzana Čaplová PhD.
100%
100%
-
Mgr. RNDr. Lenka Jánošíková PhD.
100%
100%
100%
Ing. Jan Tkac DrSc.
80%
100%
40%
RNDr. Lenka Ihnátová PhD.
60%
60%
-
Abstrakt
Prezentácia
wt8vmy4zj6zd9tbuay32.docx
https://www.preveda.sk/sites/default/files/articles/presentation/lyzpza9pqclgsbilybqq.pdf
Diskusia
Ing. Jan Tkac DrSc.
Moderátor
Analyza aj inych zrn ako psenice?
Chete tuto techniku v buducnosti vyuzit na analyzu alergennych proteinov vo viacerych zrn?
23. 4. 2012 13:28
Ak chcete komentovať,
prihláste sa
alebo
zaregistrujte
Analyza aj inych zrn ako psenice?
Chete tuto techniku v buducnosti vyuzit na analyzu alergennych proteinov vo viacerych zrn?