Dianka, chcem sa spytat, ci ste neuvazovali aj nad produkciou hGH v rastlinach, ci by to nebola vhodnejsia alternativa znizenia ceny vysledneho produktu. Ake kneme E. coli ste porovnavali? Predpokladam, ze ste sa uz zaoberali aj downstream procesmi hormonu, vyzaduju si nejake specialne posttranslacne modifikace?
Chcela by som sa opýtať,v grafe fermentácia v druhej hodine dochádza k poklesu množstva proteínu. Viete vysvetliť ako je to možné? A aký induktor ste používali?
Skoda, ze je prispevok menej prehladny vo forme postra a nie vo forme ppt prezentacie. Chcel by som sa spytat na Vas nazor, ci je mozne produkovat aktivny protein aj pri vyssej koncentracii induktora. Skumali ste tento fenomen?
hGH
Dianka, chcem sa spytat, ci ste neuvazovali aj nad produkciou hGH v rastlinach, ci by to nebola vhodnejsia alternativa znizenia ceny vysledneho produktu. Ake kneme E. coli ste porovnavali? Predpokladam, ze ste sa uz zaoberali aj downstream procesmi hormonu, vyzaduju si nejake specialne posttranslacne modifikace?
hGH
Chcela by som sa opýtať,v grafe fermentácia v druhej hodine dochádza k poklesu množstva proteínu. Viete vysvetliť ako je to možné? A aký induktor ste používali?
Komentar a otazka
Skoda, ze je prispevok menej prehladny vo forme postra a nie vo forme ppt prezentacie. Chcel by som sa spytat na Vas nazor, ci je mozne produkovat aktivny protein aj pri vyssej koncentracii induktora. Skumali ste tento fenomen?