Vplyv prídavku šošovicovej múky na kvalitatívne vlastnosti pečiva

Vplyv prídavku šošovicovej múky na kvalitatívne vlastnosti pečiva

Celkové hodnotenie

Vedecká práca
53%
Prevedenie (dizajn)
60%
Diskusná interakcia
40%
PoužívateľVedecká prácaDizajnDiskusná interakcia
RNDr. Beáta Pramuková20%20%-
Ing. Jan Tkac DrSc.60%80%40%
RNDr. Lenka Bartošová PhD.80%80%-
Prezentácia nie je dostupná

Diskusia

Je zvlastne, ze abstrakt je napisany v anglictine a zvysok textu v slovencine. Myslim, ze by bolo zaujimave zistit mnozstvo jednotlivych (najma esencialnych) aminokyselin pred a pridani sosovicovej muky, co bude mat velky vplyv na nutricnu hodnotu vysledneho vyrobku.

Váš výskum je veľmi zaujímavý a pomerne aktuálny. Predpokladáte aplikáciu získaných výsledkov v praxi? Objaví sa na našom trhu nový druh pečiva?