Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Ing. Igor Regász
Používateľský profil
Ing. Igor Regász
Typ účastníka:
Pasívny
Kontakt (pracovisko):
Plný názov Inštitúcie/Organizácie:
Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov
Adresa:
Trieda A. Hlinku 2,
94976, Nitra
Slovensko
Záujmy:
Abstrakty
Nadpis
Stav
Article
Možnosti využitia arabskej gumy pri výrobe pečiva
Zverejnené
zobraziť
Vplyv prídavku agaru na reologické vlastnosti pšeničnej múky a pekársku kvalitu výrobkov
Zverejnené
zobraziť
Aplikácia mrkvy obyčajnej (Daucus carota L.) a repy obyčajnej cviklovej (Beta vulgaris var. conditiva L.) v nízkotlakovej extrúznej technológii
Zverejnené
zobraziť
Vplyv prídavku agaru na reologické vlastnosti pšeničnej múky a pekársku kvalitu výrobkov
Zverejnené
zobraziť
Príspevky
Vplyv prídavku agaru na reologické vlastnosti pšeničnej múky a pekársku kvalitu výrobkov
Biotechnológie a potravinárske technológie
2016
90%
Hodnotenie príspevku