Skočiť na hlavný obsah
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
en
sk
Menu
O nás
Galéria
Projekty
Časopis Folklór
Interaktívna konferencia mladých vedcov
Nájdi v sebe vedca
Kreatívna veda
2 %
Informácie
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2024
Konferenčný poplatok
Autentifikácia mladých pív produkovaných priemyselne používanými kmeňmi kvasiniek Saccharomyces cerevisiae
Autentifikácia mladých pív produkovaných priemyselne
používanými kmeňmi kvasiniek Saccharomyces cerevisiae
Autor:
Ing. Lenka Priesolová
Sekcia:
Biotechnológie a potravinárske technológie
Rok:
2012
Celkové hodnotenie
Vedecká práca
87%
Prevedenie (dizajn)
77%
Diskusná interakcia
70%
Hodnotenie príspevku
Používateľ
Vedecká práca
Dizajn
Diskusná interakcia
Ing. Monika Kocková PhD.
40%
20%
-
RNDr. Ing. Katarína Šipošová PhD.
100%
80%
-
Ing. Milan Terneni
100%
100%
-
Barbora Joštiaková
100%
100%
100%
Dušan Bachár
100%
80%
-
Ing. Jan Tkac DrSc.
80%
80%
40%
Abstrakt
Prezentácia
4fmpgxcikfkjk1ga638s.docx
Prezentácia nie je dostupná
Diskusia