Detekcia kvasiniek v rôznom štádiu prípravy vína

Detekcia kvasiniek v rôznom štádiu prípravy vína

Celkové hodnotenie

Vedecká práca
90%
Prevedenie (dizajn)
90%
Diskusná interakcia
100%
PoužívateľVedecká prácaDizajnDiskusná interakcia
Ing. Monika Kocková PhD.60%60%-
Mgr. Soňa Fekecsová100%100%-
RNDr. Csaba Bognár100%100%-
Mgr. RNDr. Lenka Jánošíková PhD.100%100%100%
Ing. Blanka Tobolková PhD.100%100%-
Ing. Jan Tkac DrSc.100%100%100%
RNDr. Lenka Bartošová PhD.100%100%-
RNDr. Lenka Ihnátová PhD.60%60%-

Diskusia

Dobry den, chtela bych se zeptat zda vino, ktere jste ve vasem vyzkumu pouzili pochazelo z konvencni produkce, a pokud ano, zda jste neuvazovali o porovnani i se stejnym druhem vina a hrozna pochazejiciho z ekologicke produkce. Predem dekuji za odpoved

Dobry den, dakujem za tip, v buducnosti mozeme uvazovat aj nad touto alternativou a porovnat mikrofloru aj v tejto matrici.

Myslite, ze by tento sposob detekcie kvasiniek mohol pomoct aj vinarom? Aka by mohla byt cena a aky cas analyzy?

Dobry den, myslim si, ze tento sposob detekcie kvasiniek by bol vhodny pre vinarov na rychlu detekciu patogennych druhov kvasiniek (napr. Brettanomyces)a tym predist znacnym ekonomickym skodam. Cena: cca 8 eur Cas: jeden den

Dakujem za odpoved, vsetko dobre prajem.